Ondernemers helpen ondernemers

Ben jij de freelance tech- of digital specialist die ondernemers graag verder helpt? Meld je dan aan voor een kennismaking met Proposo!

Maak een belafspraak
Samen Slimmer

Wat doet Proposo?

Proposo helpt ondernemers op het gebied van vernieuwingen en veranderingen. Dit doen wij door gebruik te maken van de senioriteit en diversiteit van ervaren professionals uit het Proposo netwerk.

Samen met deze professionals zorgen we voor oplossingen die ondernemers verder brengen.

What’s in it for you?

Uiteraard betalen we je voor je tijd en expertise. Daarnaast help jij anderen door datgene te doen waar je zelf zoveel van houdt.

Je draagt met je kennis en ervaring bij aan mooie oplossingen voor het MKB, je verbreedt je professionele netwerk en je werkt samen met andere specialisten aan opdrachten die naadloos aansluiten op jouw eigen expertise. Onze korte projecten zijn afwisselend en brengen je binnen bij ambitieuze bedrijven. Naast inkomsten biedt dit kansen voor de toekomst en belangrijker nog: maakt het je onderdeel van winnende teams en succesvolle projecten.

In 3 stappen naar succes

Omdat onze klanten al druk genoeg zijn houden wij het graag eenvoudig. We kijken naar wat ze nodig hebben, niet naar wat er allemaal mogelijk is. We nemen onzekerheid weg en helpen hen in drie simpele stappen goed op weg.

Wie helpen wij?

De ‘typische’ klant van Proposo is een ambitieuze onderneming met 25 tot 250 medewerkers en beperkte focus op techniek en innovatie, maar bewust wat succes op dit gebied kan brengen. Ze zijn zoekende en leunen in hoge mate op hun persoonlijke netwerk en het advies van leveranciers. Maar staat hun vraag daar wel centraal?

Daar gaan we samen voor zorgen...

Wil jij laten zien hoe het ook kan?

Laat dan hier je gegevens achter!

  1. Voel je je meer aangesproken als ondernemer, dan als ZZP'er? 
  2. Zet jij met veel plezier wat van je schaarse tijd en kennis in om andere ondernemers te helpen?
  3. Lijkt het je ter afwisseling leuk om samen op te trekken met andere experts en aan mooie oplossingen te werken?
  4. Wil jij hands-on en met alle vrijheid een directe bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgevers?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Form handle message

Onze opdrachtgevers:

Samen Slimmer

Wil je meer weten over Proposo of ben je benieuwd hoe wij ondernemers helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Mail ons of bel ons via 06 - 26 384 815

Vragen

Via een korte online intake brengen we in kaart wat er speelt. We dagen ze uit om na te denken over hun vraagstuk en om hun gedachten onder woorden te brengen.

Eerst gaan ze zelf aan de slag. Gedurende de intake geef de klant ons een volledig beeld van zijn organisatie en de uitdaging die speelt. Wat zijn de ambities, welke hulp zoeken ze, en hoe zou een mogelijke oplossing er in hun ogen uit moeten zien? Omdat sommige eisen belangrijker zijn dan anderen zullen we van alle eisen het belang bepalen. We kijken verder dan de harde, cijfermatige kant en stellen vragen over de missie, visie en de cultuur van de onderneming. Ongemerkt zijn ze op dat moment al bezig met het oplossen van hun vraagstuk.

Verbinden

Binnen 3 dagen verbinden we de klant met een van onze experts. Sluit het vraagstuk aan bij jouw expertise? Dan ben jij waarschijnlijk de persoon die we uitnodigen om de wensen en behoeftes van de klant verder in kaart te brengen.

Eenmaal verbonden ga je eerst een verdiepingsslag maken met de klant. In een persoonlijk gesprek verkennen jullie de ‘waarom’ achter de vraag en bepalen jullie wat voor de klant echt belangrijk is. Vanzelfsprekend sta je stil bij eerdere keuzes, de ontwikkelingen van de organisatie en hun ambities voor de toekomst. Jouw doel is om het vraagstuk ècht helder te krijgen. Soms kan het namelijk zijn dat er een organisatorisch probleem speelt en helemaal geen ICT gedreven probleem. We zijn hier kritisch op en zullen onze opdrachtgever challengen wanneer we geloven dat het een organisatorisch probleem betreft. Ook dan laten we ze niet in de steek, maar zullen we vanuit ons netwerk een specialist met de juiste expertise aandragen.

Verzorgen

De vraag, wensen en eisen van de klant zijn glashelder en vormen de basis voor het voorstel dat we ze gaan doen. Samen met jou, een eventuele tijdelijk team van freelance collega’s en de kennis vanuit het gehele netwerk komen tot een aanpak die precies aansluit bij de behoeftes van klant. Bij voorkeur fixed price, zodat de klant exact weet wat ze kan verwachten.

Door onze centraal verzorgde regie nemen we je werk uit handen en kan je jij volledig richten op de klant. Om de doelstellingen niet uit het oog te verliezen bespreken we wekelijks de voortgang. Wanneer aanvullende expertise binnen jouw project gewenst is zullen we snel schakelen. Je staat er bij Proposo nooit alleen voor: er is altijd een klankbord! Onze hele aanpak is erop gericht om de beste mensen in zo min mogelijk tijd het verschil te laten maken. We zorgen dat zowel jij als de klant kunnen doen waar jullie goed in zijn.