Onze visie

Onze waarden zijn als vingerafdrukken: uniek, maar we laten ze overal achter. Daarom delen we ze hier graag met jou. Zo weet jij niet alleen wie we zijn, maar ook hoe we naar de wereld kijken.

Maak een belafspraak
Samen Slimmer

Waar we in geloven

Bij Proposo geloven we in ‘the wisdom of the crowd’. Het samenbrengen van de beste kennis leidt tot betere resultaten en daarmee tot groei voor iedereen. We geloven ook in eerlijkheid. Eerlijk advies is de basis voor een duurzame samenwerking waarbij iedereen die daar aan bijdraagt daar ook van profiteert. We geloven ook in de kracht van moderne techologie en zijn gedreven om andere ondernemers verder te helpen met behulp van de oneindige mogelijkheden daarvan.

Daarnaast geloven we in toegankelijkheid. Vragen om zakelijk advies van ons zou net zo makkelijk moeten zijn als vragen om persoonlijk advies van een vriend.

Ten slotte geloven we in eigenzinnigheid. In een wereld van enen en nullen doen we het als ondernemers graag op onze eigen manier.

Waarom we doen wat we doen

Voor ambitieuze bedrijven is het maken van de juiste keuzes op het gebied van technologie één van de meest belangrijkste onderwerpen in hun reis naar verdere groei. Tegelijkertijd is het ook één van de meest lastige onderwerpen. Een verkeerde keuze is kostbaar en bovendien kost het herstellen van een fout schaarse tijd. De gevolgen van niet kiezen zijn misschien nog wel vele malen hoger. De angst om fouten te maken kan een verlammend effect hebben en daardoor voelt het soms veiliger om niets te doen. En zo is de vicieuze cirkel compleet….

Tegelijkertijd zien we bij veel ondernemers de behoefte naar informatie, ervaring en ondersteuning. Niet alleen om de beste keuze te maken voor nu, maar ook om wendbaar te blijven voor de toekomst. Om dat te realiseren kun je niet anders dan verbeteren en innoveren. We ondersteunen je daar graag bij, omdat we geloven dat jij daarmee werkt aan jouw core business. Wij vinden dat geweldig en daarom delen we graag ons netwerk met je. Zo helpen we je bouwen aan de toekomst van je bedrijf en garanderen we dat je er nooit alleen voor staat. We doen het samen, want samen zijn we slimmer.

Wat we willen bereiken

We willen samen oplossingen bedenken die ondernemers verder brengen door de onbegrensde mogelijkheden van moderne technologie te benutten. In 2030 willen we meer dan 1000 bedrijven geholpen hebben in het maken van slimme keuzes. Dit gaan we realiseren door ons netwerk van ondernemende zelfstandige tech- en digital professionals in te zetten op uiteenlopende en complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers. De specialisten uit het Proposo netwerk gaan bedrijven helpen de juiste keuzes te maken op het gebied van vernieuwing en verandering. En daarmee komen we tot de kern van onze doelstelling: andere ondernemers helpen. We noemen dat #samenslimmer

Tijd voor een project dat wél slaagt?

Laat dan hier je gegevens achter. Een van onze onafhankelijke specialisten gaat je vrijblijvend adviseren.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Form handle message

Onze opdrachtgevers:

Samen Slimmer

Wil je meer weten over Proposo of ben je benieuwd hoe wij ondernemers helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Mail ons of bel ons via 06 - 26 384 815

Verzorgen

De vraag, wensen en eisen van de klant zijn glashelder en vormen de basis voor het voorstel dat we ze gaan doen. Samen met jou, een eventuele tijdelijk team van freelance collega’s en de kennis vanuit het gehele netwerk komen tot een aanpak die precies aansluit bij de behoeftes van klant. Bij voorkeur fixed price, zodat de klant exact weet wat ze kan verwachten.

Door onze centraal verzorgde regie nemen we je werk uit handen en kan je jij volledig richten op de klant. Om de doelstellingen niet uit het oog te verliezen bespreken we wekelijks de voortgang. Wanneer aanvullende expertise binnen jouw project gewenst is zullen we snel schakelen. Je staat er bij Proposo nooit alleen voor: er is altijd een klankbord!

Onze hele aanpak is erop gericht om de beste mensen in zo min mogelijk tijd het verschil te laten maken. We zorgen dat zowel jij als de klant kunnen doen waar jullie goed in zijn.

Verbinden

Binnen 3 dagen verbinden we de klant met een van onze experts. Sluit het vraagstuk aan bij jouw expertise? Dan ben jij waarschijnlijk de persoon die we uitnodigen om de wensen en behoeftes van de klant verder in kaart te brengen.

Eenmaal verbonden ga je eerst een verdiepingsslag maken met de klant. In een persoonlijk gesprek verkennen jullie de ‘waarom’ achter de vraag en bepalen jullie wat voor de klant echt belangrijk is. Vanzelfsprekend sta je stil bij eerdere keuzes, de ontwikkelingen van de organisatie en hun ambities voor de toekomst. Jouw doel is om het vraagstuk ècht helder te krijgen. Soms kan het namelijk zijn dat er een organisatorisch probleem speelt en helemaal geen ICT gedreven probleem. We zijn hier kritisch op en gaan bedrijven niet helpen als we denken dat de oplossing ergens anders ligt.

Vragen

Via een korte online intake brengen we in kaart wat er speelt. We dagen ze uit om na te denken over hun vraagstuk en om hun gedachten onder woorden te brengen.

Eerst gaan ze zelf aan de slag. Gedurende de intake geef de klant ons een volledig beeld van zijn organisatie en de uitdaging die speelt. Wat zijn de ambities, welke hulp zoeken ze, en hoe zou een mogelijke oplossing er in hun ogen uit moeten zien? Omdat sommige eisen belangrijker zijn dan anderen zullen we van alle eisen het belang bepalen. We kijken verder dan de harde, cijfermatige kant en stellen vragen over de missie, visie en de cultuur van de onderneming. Ongemerkt zijn ze op dat moment al bezig met het oplossen van hun vraagstuk.