Wie zijn we?

Proposo is de dienst die onafhankelijke specialisten koppelt aan bedrijven met digitale vraagstukken. Wij zetten ons netwerk in voor ondernemers die willen bouwen aan de toekomst van hun bedrijf.

Maak een belafspraak
Samen Slimmer

De klantvraag centraal

Alles begint met jouw specifieke vraagstuk waarmee wij vraag en aanbod verbinden. Pas nadat we weten wie je bent en waar je heen wilt, richten we ons op de techniek en gaan we voor je aan de slag. Zo zorgen we dat je goed geïnformeerd en vol vertrouwen je besluit neemt.

Maar soms gaan we verder. Onze zelfstandige specialisten zijn kritisch en maken zaken bespreekbaar die je eigen medewerkers en leveranciers niet zien, of niet bespreekbaar kunnen maken. Ons brede vizier stelt ons bovendien in staat om verder te kijken dan alleen de technische kant. We zijn sterk in techniek, maar gebruiken onze kennis en ons netwerk ook om op organisatieniveau te helpen met verbeteringen. Met onze scherpe, neutrale en frisse blik stellen we ons op als je partner, niet als leverancier. #samenslimmer.

Voor wie

Proposo heeft als doel de komende jaren minimaal 1000 bedrijven te ondersteunen in digitalisering en het maken van slimme keuzes.

We richten ons op startups, scale-ups en MKB bedrijven tot 250 medewerkers in de retail, zakelijke dienstverlening, (maak)industrie en transport & logistiek sector. Naast deze sectoren bieden we onze kennis en tijd tegen aantrekkelijke condities aan bij goede doelen en MVO’s.

Kennispartner voor succesvolle projecten

Dankzij ons netwerk van ervaren professionals vinden we de kennis voor elk vraagstuk. Onze freelancers hebben bij elkaar opgeteld ruim 500 jaar ervaring en delen die graag met onze klanten. Zou je voor of met Proposo willen werken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We zitten voor je klaar.

Tijd voor een project dat wél slaagt?

Laat dan hier je gegevens achter. Een van onze onafhankelijke specialisten gaat je vrijblijvend adviseren.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Form handle message

Onze opdrachtgevers:

Samen Slimmer

Wil je meer weten over Proposo of ben je benieuwd hoe wij ondernemers helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Mail ons of bel ons via 06 - 26 384 815

Verbinden

Binnen 3 dagen maak je kennis met een expert uit ons netwerk. Deze expert, met vaardigheden die aansluiten bij je bedrijf, vraagstuk en de gebruikte technologie, gaat jouw wensen en eisen verder in kaart brengen.

In een persoonlijk gesprek verkennen jullie de ‘waarom’ achter je vraag en bepalen jullie wat voor jou echt belangrijk is. Vanzelfsprekend staan we stil bij eerdere keuzes, de ontwikkelingen van je organisatie en je ambities voor de toekomst. Dit levert een compleet beeld op van jouw definitie van ‘succes’ waarop wij ons voorstel voor jou gaan baseren.

Verzorgen

Je vraag, wensen en eisen zijn glashelder en vormen de basis voor het voorstel dat we je gaan doen. Samen met een of meerdere betrokken experts en de kennis vanuit het gehele netwerk achter de hand, komen we tot een aanpak die precies aansluit bij jouw behoeftes. Bij voorkeur fixed price, zodat je exact weet wat je kan verwachten voor je investering.

Om onze expert(s) zich volledig te laten focussen op jouw vraagstuk verzorgen we vanuit Proposo de regie. Je krijgt een vast aanspreekpunt die de vorderingen wekelijks bespreekt. Wanneer aanvullende expertise binnen jouw project nodig is, zullen we snel schakelen. Onze hele aanpak is erop gericht de beste mensen in zo min mogelijk tijd het verschil te laten maken zodat jij je kan richten op je bedrijf.

Vragen

Een beschikbare expert uit onze community, met kennis die aansluit bij het bedrijf, sector, vraagstuk en de gebruikte technologie gaat de wensen en behoeften van de opdrachtgever in kaart brengen.

We kijken grondig naar de “waarom” achter de behoeften en bepalen in overleg wat de klant belangrijk vindt in een leverancier. Omdat sommige eisen belangrijker zijn dan anderen kunnen we van alle eisen het gewicht bepalen. Dit levert een compleet beeld op wat de uiteindelijke definitie van “succes” is voor de klant.

Alle criteria van het gewenste eindresultaat worden verzameld in een eSourcing platform en kunnen op deze manier ook ingezet worden voor andere opdrachtgevers. Zo worden we steeds efficiënter in opstellen van de “perfecte” requirements en kunnen we klanten steeds sneller helpen richting een besluit en een goede oplossing.