Hans van Daelen
Procesverbeteraar & Projectmanager
Hi, ik ben Hans

Hans van Daelen | Procesverbeteraar & Projectmanager

Een gastvrije Brabander, een analytische strateeg, een begenadigd muzikant, een niet-bijster-getalenteerde kunstschilder, een mens gerichte projectmanager, een hartelijke familieman, een avontuurlijke vrijbuiter, een ervaren ERP- en processpecialist en een vriend die je om hulp kunt vragen. Hans is zoveel dat wij nauwelijks een keuze kunnen maken.

Samen Slimmer

Wat speelt er?

‘’Het menselijke, het sociale. Dat bepaalt voor mij het succes van een project! Ik vind het belangrijk om als verbinder te acteren tussen alle stakeholders, zowel intern als extern. Ik krijg enorm veel energie om met mensen aan tafel te zitten en met m’n kennis verbeterpunten op te pakken. Vroeger deed ik heel gehaast. Dan kwam ik binnen en zei: ‘Lets go! Wat moet er gebeuren?’ Mijn coach leerde me om het anders aan te pakken. Nu ga ik eerst rustig zitten en vraag dan ‘Wat speelt er?’ Die aanpak levert mijn klanten en mij veel meer op. Wanneer m’n projecten klaar zijn willen opdrachtgevers vaak dat ik er meer doe. Ik zit net zo gemakkelijk bij de directie als met iemand op de werkvloer. Doordat ik die verbindende rol oppak, krijg ik van iedereen te horen wat ze nuttig vinden. Het begeleiden van de organisatie, in plaats van zelf achter de knoppen te zitten. Dat vind ik leuk. Daar groei ik van als mens!’’’

Puzzelen en mensen helpen

‘’Ik kom uit een gezin van zes. Wij speelden vroeger altijd veel spelletjes. Strategische spellen vind ik het leukste: met strategisch en slim denken je voordeel behalen. Het zijn vaak de Beta’s die goed zijn in spellen, dat klopt… In m’n werk puzzel ik ook veel. Dat zijn technische puzzelstukjes én menselijke puzzelstukjes. Ik merk dat ik een project vaak start als IT consultant en afrond als vertrouwenspersoon. Als een sparringpartner die meedenkt met de organisatie. Dat is een rol die mij wel past.’’

Avonturier

‘’We gingen laatst met 5 man naar de Ardennen. Rugzak mee, tentje mee, en dan gewoon lekker lopen. Ik heb het Pieterpad ook wel eens gelopen. Ja, ook alleen. Dat geeft mij nieuwe inzichten. Je moet mij niet op het strand in Spanje zetten, daar vind ik niks aan. Laat mij gewoon buiten lekker op pad gaan! Ik ben ook een enorme Scandinavië fan. We zijn met het gezin een keertje met de camper naar de Poolcirkel geweest. Het op avontuur gaan, nieuwe dingen meemaken, andere mensen ontmoeten, prachtige landschappen zien, onderweg lunchen aan een meer. Dat alles zorgt ervoor dat ik mijn open visie behoud. Een frisse en eerlijke kijk op de wereld. Behulpzaam, loyaal en eerlijk naar de mensen om me heen. Daar krijg ik energie van!
Maak kennis met Hans van Daelen.
Benieuwd wat Hans voor jouw project kan betekenen? Vertel ons meer en we nemen binnen 24 uur contact op voor het plannen van een kennismaking!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Form handle message

Bekijk ook deze professionals

Onze opdrachtgevers:

Samen Slimmer

Wil je meer weten over Proposo of ben je benieuwd hoe wij ondernemers helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Mail ons of bel ons via 06 - 26 384 815